faktiskton

Alla får spel

In Uncategorized on 20 oktober 2009 at 20.06

Jag verkar vara för tafatt för att ens lyckas nätdejta. Jag fattar Internet, tror jag, men lyckas få intrycket av att sajterna bara är Potemkinkulisser och det verkligen inte finns några riktiga tjejer. Att lyckas på krogen är än mer utsiktslöst. Speciellt med tanke på att jag nästan aldrig är ute på kvällarna. Men väl där är det nog den riktiga skådeplatsen för en bottenlös tafatthet.

Kanske skulle man kunna råda bot på det genom att läsa böcker, som Neil Strauss’ Spelet, ägnade att lära ut ett sätt att förhålla sig till kvinnor som ska få dem att falla som furor. Jag har inte haft något större intresse av att läsa boken och mest fått intrycket av att det handlar om att bete sig som skitstövel och på så sätt bli en alfahanne. Också något att bygga upp en kult kring.

Min bild verkar bekräftas om man läser recensioner igen men jag tror inte på allt som skrivs.

Sånt [söka upp raggningsgurus] är ju alltid suspekt, ungefär som snabbdejting eller respektera kuken-seminarier. Att erkänna att man är så weird att man inte kan träffa någon på vanligt sätt utan att först gå kurs.

Jag är alltså suspekt, inte för att jag gått på något sådant seminarium men tillräckligt weird för att inte träffat någon på vanligt (eller ovanligt) sätt.

Nej, jag blir illamående. Rädda pojkar FÅR faktiskt kyssa vackra flickor. Lämna tarotkorten hemma bara.

Att rädda pojkar får kyssa vackra flickor känns också som en lögn, en lögn för flickor att rättfärdiga sitt handlande eller bara få oss uppgivna att känna sig bättre till mods.

Nyligen har svenske hypnotisören Henrik Fexeus fått en uppenbarelse om omedelbar ekonomisk vinning för egen del och skrivit sin egen variant, Alla får ligga. Kanske är det pengar han hoppas på att tjäna in så att han kan vinna uppskattning hos det motsatta könet?

Kanske hade jag kunnat fabulera ihop en själv och sedan strö sedlar omkring mig?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: